tiistai 15. maaliskuuta 2022

Talviloma päättyi

Talviloma oli selkeästi tehnyt hyvää tänäkin vuonna. Etenkin kaikki ukemit olivat kehittyneet loman aikana, ja nehän ovat tärkein asia meille. Seuraavan natsakokeen aika lähestyy ja taitaa olla eniten kiinni enää siitä, että Tatukin pääsee taas jalanraatonsa kanssa polviasentoon.

Viime viikon harjoituksista mainittakoon ainakin, että keskiviikon 9.3. harjoituksissa tutustuttiin "pähkinöihin" eli palloihin, joilla treenataan mm. ukemeita. Niillä kylläkin keksitiin tehdä kaikenlaista muutakin, kuten pelattua pähkinäpalloa.

Lauantain harjoituksista Lasse vaihteeksi kirjaili muutaman ajatuksen ylös:

Oli vähän rennompaa, kun oli eri valvoja, mutta kaikki heitot ja käännöt ja sidonnat (myös vastaheitot) tehtiin ihan normaalisti. Sen jälkeen harjoittelimme randoria yhdellä kädellä, välillä olivat pähkinät apuna tässäkin. Kaikki ukemit tehtiin ja eläinliikkeinä tällä kertaa rapukävely ja jänishyppy.

Tällä viikolla keskiviikkona 16.3. ei ole harjoituksia, koska joudumme noudattamaan viranomaisten karanteenimääräyksiä. Lauantaina 19.3. klo 10 pidämme harjoitukset normaalisti.

Viime keskiviikkona otettiin pähkinät käyttöön hetken pähkäilyn päälle.