lauantai 11. joulukuuta 2021

Syyskausi alkaa olla lopuillaan ja pikkujoulutkin pidettiin

Tatun-päivän kunniaksi pidettiin seuran perinteiset pikkujoulut junioreille tänään lauantaina 11.12. Ohjelmassa oli totuttuun tyyliin judoa ja uimista, ja jotain pientä naposteltavaakin oli paikalle järjestetty. Paikalle oltiin kutsuttu vähän suurempikin osallistujajoukko, mutta aikamme rajoitusten (huono ajokeli ja vallitsevat koronalukemat) vuoksi olimme sittenkin "vain" keskenämme viikkotreenien vakioporukalla. Mutta se ei menoa haitannut!

"Poronrokotus" kuuluu pikkujoulutreenien ohjelmaan joka vuosi!
Harjoitukset painottuivat erilaisiin kamppailuihin, eli kokeiltiin vähän sumopainia, poronrokotusta, judoshakkia, lintulautaa - ja tietysti myös ihan randoriakin ehdittiin ottaa. Harjoitukset venähtivät hieman normaalia pidemmiksi, niin hauskaa kaikilla oli. Vielä Tatun esittämän varsin suoran lopetuspyynnönkin jälkeen kaikki muut yrittivät vielä jatkaa - edes parin erän verran... Mutta kello kävi armotta ja niinpä oli siirryttävä ohjelmassa eteenpäin.

Judon jälkeen oli vuorossa oma allasvuoro Kosenkodilla. Paikalla nähtiin kuusi junioria ja kaksi aikuista. Vasta melkein kaksi tuntia saapumisen jälkeen alkoivat osallistujat olla sitä mieltä, että on aika lopullisesti kömpiä ylös altaasta. Hyvin todennäköistä on, ettei unta tarvinnut tänä iltana kenenkään odotella. Ja toisaalta: mikäpäs kiire meillä muka muutenkaan olisi ollut! Kuten ennenkin on todettu, uiminen on erinomainen tukilaji judolle. 

Ensi viikolla pidämme vielä normaalit viikkoharjoitukset ke 15.12. klo 18 ja la 18.12. klo 10, jottei tauko kasvaisi liian pitkäksi. Mutta sitten jäämme joululomalle koulujen lukuvuosikalentereja mukaillen. 

Alkuvuoden treeneistä tiedotetaan myöhemmin erikseen. Tiedoksi samalla, että suurena haaveena olisi saada perustettua kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille aikuisille sopiva ns. kuntojudoryhmä. Sanaa saa panna kiertämään!

Nuoria uimareita Kosenkodilla