lauantai 13. marraskuuta 2021

Kisaraportti Mäntyharjulta

Lauantaina 13.11.2021 matkasimme Mäntyharjulle osallistumaan Etelä-Savo Shiai -kilpailuihin. Niilo osallistui todella kovatasoiseen poikien U13, alle 42kg -sarjaan ottelijana, ja Tatu toimi kilpailuissa tuomarina. Lasse lähti mukaan huoltajaksi ja kuvasi Niilon kaikki ottelut videolle myöhempää analyysiä varten. Tai sitten ihan vain muistoksi.

Edellisistä kisoista olikin vierähtänyt jo aikaa pari-kolme vuotta - tunnetuista syistä eli kun niitä kilpailuita ei nyt vaan ole saanut järjestää. Sitäkin suuremmalla syyllä olimme todella tyytyväisiä kun nämä kilpailut nyt toteutuivat. 

Niilo sai arvokasta ottelukokemusta peräti viiden matsin verran, ja taisipa sieltä lipsahtaa yksi otteluvoittokin tilille. Tätä voi pitää hyvänä saavutuksena, kun ottaa huomioon, että yhtä lukuunottamatta kaikki paremmin pärjänneet olivat vanhempia, kaikki olivat jo vihreävöisiä - ja taisivat olla pääosin päätänsä pidempiäkin kuin Niilo. Mutta ottelumenestystä tärkeämpää on saada kisakokemusta, ja sitä saatiin nyt reilusti. Hyvä.

Ensi viikon harjoituksien osalta on taas pieni aikataulumuutos: Keskiviikkona 17.11. klo 18 harjoittelemme ihan normaalisti, mutta lauantaina 20.11. vasta klo 18. Tatamilla tavataan!

Ps. 
Pieni kooste Niilon otteluista Youtubessa: https://youtu.be/rr1Gn4_Lpbo

Kolmen kopla Kososia: ottelija, tuomari ja huoltaja Mäntyharjulla 13.11.2021