tiistai 21. syyskuuta 2021

Kausi on hyvässä käynnissä

Syyskauden voidaan todeta päässeen nyt kunnolla vauhtiin. Harjoituksissa on opiskeltu monipuolisesti judon eri osa-alueita ja kehonhallintaa. Ukemeita eli kaatumisia, ja randoreita eli kamppailuharjoituksia on luonnollisesti pidetty jokaisissa harjoituksissa, niinhän meillä judossa on tapana.

Jos joku on vahingossa tai tahallaan mennyt kasvamaan kesän aikana, tai muista syistä tarvitsee uutta pukua, niin suosittelemme Penadoa. Muistakaa mainita Ylämaan judoseura, voi saada vähän alennusta. Ja koska lapset kasvavat välillä hyvinkin nopeasti, on käytettykin puku ihan varteenotettava vaihtoehto jos sellaisen löytää. Monet käytetyistä puvuista ovat aivan uudenveroisia - ja edullisempia kuin uudet.

Tällä viikolla treenit pidettiin poikkeuksellisesti maanantaina, muut treenit on peruttu koska Tatu on matkoilla. Ensi viikolla treenataan tiistaina ennen karateseuraa (aika täsmentyy myöhemmin ja tiedotetaan WA-ryhmässä) ja sitten taas normaalisti lauantaina. Tervetuloa mukaan - myös uudet kokeilijat! Vielä on tatamilla tilaa kaiken ikäisille. :-)

Lauantain treeneissä alkulämmöt ja loppuverryttelyt hoidettiin totuttuun tyyliin tatamitalkoilla.
Rakentaminen ja purkaminen alkavat sujua jo todella hyvin: viidessä minuutissa kumpikin!