maanantai 16. elokuuta 2021

Kaakkois-Suomen alueleiri Lauritsalassa 15.8.2021

En osaa sanoa, pitäisikö nyt puhua kauden 2020-2021 lopettamisesta vai kauden 2021-2022 aloittamisesta - mutta tästä se kuitenkin taas lähtee meidän osaltamme! Niilo osallistui Suomen Judoliiton järjestämälle Kaakkois-Suomen alueleirille tällä kertaa Lauritsalan kamppailukeskuksessa (uusi paikka meille).

Vetäjinä toimivat Ruslan "Rusi" Pinhasov, Michael Geppert, Tuomas Rantanen ja Marianne Kosonen. Paikalla oli 20 junnaria, ja pääpaino oli kilpailutekniikassa, randorissa jne. Niilon palaute harjoituksista oli todella hyvä, vaikka juomapullo unohtuikin ja treenien jälkeen oli hirmuinen jano! 

Kahden kaksituntisen aikana palautui hyvä fiilis judon osalta ja tästä on hyvä jatkaa syyskuussa, kun uusi kausi alkaa ja samalla taas omat harjoituksemme. Vaikka itse en saanutkaan mennä leiriä seuraamaan, toivon silti lisää tällaista! Tauot harrastuksessa ovat olleet aivan liian pitkiä.  

-Tatu

Sadesää tarjosi oivan tekosyyn sisätreeneille. Minä puolestani odottelin kamppailukeskuksen pihalla autossa harjoitusten ajan. Treenien välissä kävimme ukin luona syömässä, hän kun asuu siinä lähellä, Uus-Lavolassa.