tiistai 25. toukokuuta 2021

Tatamit toimivat hyvin

Maanantain junioriharjoitukset vedettiin läpi Lassen jatkuvasti vahvistuvalla, jämäkällä ja asiallisella ohjauksella. Alkulämmittelyinä koottiin ensimmäistä kertaa  (meidän aikanamme) ihan oikea tatami! Ja loppuverryttelyinä se sitten purettiin, koska tilassa on muutakin käyttöä. Käytössä olisi ollut 49m², mutta tänään päädyimme puoleen siitä, eli 5x5m -kokoon, koska paikalla olivat "vain" Niilo ja Eerik. 

Mutta olipas juhlaa päästä vihdoinkin heittämään ihan kunnolla! Harjoitukset painottuivat keltaisen vyön heittotekniikoihin, mutta tietenkin myös muuta, etenkin ukemeita ja randoreita oli ohjelmassa. Nehän kuuluvat kaikkiin judoharjoituksiin. :-)

Itse seurasin kipeän jalkani kanssa harjoituksia maton laidalta, mutta täytyy tunnustaa, että ylpeyden määrä oli suuri koko ryhmän osalta - niin vetäjän kuin junnujenkin. Nämä olivat hyvät treenit, ja niiden jälkeen seurasi tietysti myös pulahdus Lohonjärveen. Voi olla, että ihan lähiaikoina on luvassa taas ainakin yksi natsakoe... Tai ehkä kaksikin...

T: Tatu

Ps. Tämän päivän tapahtumista syntyi myös minuutin mittainen video: https://youtu.be/jeq3smNRowk - tämä on oikeasti iso juttu meille.

Ja kuvankin saa isommaksi klikkaamalla sitä.