keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Meillä on tatamit!

Ensi viikosta lähtien, tarkemmin ottaen maanantaista 24.5.2021 lähtien, siirrymme kesäharjoitteluaikoihin: treenaamme ainakin heinäkuuhun asti joka viikko maanantaisin, ja joka toinen viikko lauantaisin. Muutoksista sovitaan etupäässä seuran Whatsapp-ryhmässä.

Tänään keskiviikkoina tapahtui jotain, josta olemme haaveilleet jo seuramme perustamisesta lähtien: Nyt meillä vihdoinkin on tatamit! Ne pitää pystyttää ja purkaa erikseen joka treeneihin, koska nuorisotalon käyttöaste on kasvamassa muutenkin kuin judo- ja karateharjoitusten osalta - mutta kyllä nämä "alkulämmöt" ja "loppuverryttelyt" ovat paljon pienempi paha kuin ajaa vaikkapa Lappeenrantaan harjoituksiin! Tatamin koko on 49 joka tarkoittaa käytännössä 7x7m - eli tavallista kilpailukoon tatamia. Suoja-alue on sitten puulattialla, ei haitanne. Kiitämme lämpimästi Lappeenrannan kaupungin liikuntatoimea!

Tämän Blogger-sivuston kanssa on ollut nyt pieniä ongelmia sivujen saatavuuden kanssa. Sen vuoksi olemme päätyneet vuokraamaan uuden kotisivupaikan suomalaiselta toimittajalta, ja sinne nämä sivut siirretään kunhan keritään. 

Siellä ne jo odottelevat! Pian päästään kokeilemaan. :)