maanantai 1. maaliskuuta 2021

Hiihtolomakuulumisia

Vaikka hiihtoloma on nyt jo virallisesti alkanutkin, niin pidämme vielä keskiviikon treenit ihan normaalisti, koska juniorit ovat itse sitä toivoneet. Jaan harjoituksissa paperille printatut vyökoevaatimukset kaikille niille, joilla se ihanuus lähenee, ja käydään niitä läpi vähän myös suusanallisesti. Saatamme jopa harjoitella  vyökoerituaalia läpi, koska myös natsakokeita on lähiaikoina tulossa - jopa valkoiseen vyöhön.

Sen jälkeen jäämme hiihtolomalle, joka kestää ainakin viikon (eli ke 10.3. ei ole harjoituksia). 

Lapset ovat varmasti lomansa ansainneet, ja myös samalla pienen tauon judosta. Toivon, että harrastaisitte kaikenlaista ulkosalla: hiihtoa, luistelua jne... Hanget kantavat vielä ja sääolosuhteet näyttävät muutenkin hyviltä. Ehkäpä tehdään loppuviikosta jotain myös yhdessä - puhutaan tästä sitten treeneissä.

Mieli virkeänä on sitten loman jälkeen hyvä palata takaisin judon opiskelun pariin, sikäli kun alueelliset viranomaiset sen meille suovat. No - ainakin Niilo ja Eerik pääsevät treenaamaan, luki tuoreimpia (8.3. Etelä-Karjalassa voimaan astuvia) määräyksiä nyt miten päin tahansa.

T: Tatu

Kunhan loppukevään rajoituksista tiedetään paremmin, on ehkä perusmuotoinen 
muksujudokurssikin (noin 5-7-vuotiaille) mahdollinen tällä kaudella.
Muistojen arkistosta kuva, kun Niilo 5v. kääntää ukea matossa. :-)