maanantai 18. marraskuuta 2019

Pikkujouluvierailu Imatralla

Syksyn mittaan olemme panostaneet himpun verran enemmän tukilajeihin, kuten karate, sähly ja uinti. Muksujudoa on käyty vetämässä yhteistyössä Lappeenrannan Kamizan kanssa, mutta kilpailuissa on ehditty käydä lähinnä sen verran että Tatun tuomarilisenssi pysyy voimassa. No - osasyynä toki se, että niin kilpailut kuin muksujudot ovat aina lauantaisin, eikä samaan aikaan voi edes taitavinkaan judoka olla eri paikoissa.

Maanantaina 18.11. meidät oli kutsuttu treeneihin ja pikkujouluihin Imatralle. Olihan se mentävä, varsinkin kun Imatralla on aina niin mukavaa. Paikalla oli 22 judokaa, joka on huomattavan suuri määrä. Imatralla on selvästi saatu homma pyörimään hienosti, ja mikäs ihme se onkaan, kun kyseessä on kulmakuntamme vanhin seura! Heillä on ensi vuonna tulossa jo 50-vuotisjuhlat.

Yhteisten alkutreenien jälkeen jaettiin porukka kahtia. Osalla imatralaisista oli edessä vyökokeet, ja loput treenasivat meidän kanssamme ne-wazaa eli mattojudoa. Harjoitusten lopuksi uudet vyöarvot onniteltiin asiaankuuluvasti, ja sen jälkeen siirryttiin uimahallin puolelle uimaan, saunomaan - ja syömään pizzaa.

Tatu vetämässä treenejä niille, joilla ei ollut vyökoetta. Kuva: Ari Mikkilä

Treenien jälkeen oli vuorossa pikkujoulutilaisuus mm. saunan, uimisen ja
pizzansyönnin merkeissä. Mukavaa oli - taas kerran. (y)