perjantai 12. heinäkuuta 2019

Terveisiä judoleiriltä!

Kesäinen Summer Judo Rocks -judoleiri järjestettiin Orimattilan Artjärvellä 7.-12.7. Meidän seuramme oli tietenkin mukana, ja majoituimme Lappeenrannan judoseura Kamizan isännöimään telttakylään. No - onhan Tatu myös Kamizan jäsen, ja toimi sitäpaitsi Kamizan "virallisena huoltajana" junnujen osalta. :)

Osallistujat jaettiin kolmeen eri ryhmään. Jokaisella ryhmällä oli joka päivä kahdet harjoitukset ja ne olivat mielenkiintoisia ja monipuolisia. Lisäksi ohjelmassa oli israelilaisia tekniikkaharjoituksia ja kansainväliset joukkuekisat jos jotakin pitää mainita. Säät myös olivat ihan okei. Aurinko paistoi lämpimästi monena päivänä ja järvivesi oli riittävän lämpöistä uimiseen ainakin lasten mielestä.

Viime vuoteen verrattuna sadetta ja "kylmää" lämpötilaa saatiin onneksi sen verran enemmän, että iltaisin oli täysi rauha nukahtamiselle. Ruoka ei jättänyt toivomisen varaa tänäkään vuonna, vaan se oli maultaan erinomaista ja sitä oli riittävästi. Telttakylässä grillattiin silti vielä ylimääräiset iltapalat joka ilta. Treenien rankkuus huomioiden tämä ei ollut yhtään yliampuvaa.

Nyt pidämme pienen tauon. Seuraavat harjoitukset pidetään keskiviikkona 7.8.2019 klo 18.00-19.30 yhdessä Lappeenrannan judoseura Kamizan kanssa Lappeenrannan urheilutalolla. Tatu vetää treenit.

Grillailua telttakylässä. Mukana korkeita daneja. (y)