torstai 22. marraskuuta 2018

Jäsenyyksien ylläpitoa

Suomen Judoliitto ry:n lisäksi seuramme voi liittyä jäseneksi muihinkin liittoihin. Tänään keskiviikkona 21.11.2018 Etelä-Karjalan liikunta ja urheilu ry (EKLU) piti syyskokouksensa Imatralla. Ylämaan judoseura kuuluu siihen, ja niinpä Tatu oli kokousedustajana paikalla - samalla myös Lappeenrannan judoseura Kamiza ry:n edustajana. 

Paikalla oli 25 seuraa, joista melkein kaikki olivat äänioikeutettuja. Kaksi judoseuraa ei ollut, koska niillä ei ollut itsenäistä edustajaa. EKLU:n sääntöjen mukaan yksi edustaja ei voi käyttää samaan aikaan kuin yhden seuran äänioikeutta.

Kokouksessa valittiin yhdistykselle uusi puheenjohtaja Hannu Myllärinen ja kolme uutta hallituksen varsinaista jäsentä. Valitettavasti kamppailulajien edustajia ei nyt tullut valituksi, vaikka Imatralta sellainenkin oli ehdotettuna. Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin. Yritimme ehdottaa korkeasti ylijäämäisen budjetin muuttamista nollatulokseen tähtääväksi (apurahojen paremman odotusarvon vuoksi), mutta ehdotus ei saanut kannatusta. Toivotaan, ettei tämä vaikuta negatiivisesti EKLU:n rahoitukseen.


Kokouksen aluksi Imatran kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anna Helminen
piti mielenkiintoisen esitelmän liikuntatilojen suunnitelmista osana Imatran
kouluverkkouudistusta. Esitys kesti noin puoli tuntia.